Splash of Colors

I love colors. I think I can never pull off Scandinavian house style, they love to use white and crisp walls and floors. White furniture and a tad bit of colors here and there. So sterile. So serene.

But I love colors too much. I get instantly a kick from seeing colorful cushions, fabrics, flowers, anything. It soothes and fixes my moods. The same effect I get when I smell fresh roses πŸ™‚

Below are some of fave pictures taken with my phone:

IMG_20130721_123013

Hydrangea

1371224940577_1

Kitsch Kitchen in Rozengracht. Went there a while ago to buy enamel plates

IMG_20130828_055504

cute corner at De Drie Graefjes’ porch (they have delicious cakes!!)

IMG_20130828_045240

A neighbor’s door .. so dreamy

Advertisements

22 thoughts on “Splash of Colors

  1. Beautiful! I also love colors at the same time I admire the clean look in monochrome. During the three first winters here I tended to dress in black following the majority here. After that I realized, it was rather odd to dress only in black. Winter is bad for your mood already by lack of light, why make it worst by wearing only black apparel? Since the I have started to mix black and other colours. But till now I stil can’t wear white pants/skirts in the winter, strange isn’t it?

    Btw, I love Kitsch Kitchen. I am glad there is no shop of it at my place, otherwise I’d spend too much money there, buying props for foodstyling πŸ™‚

    • In the winter I usually keep wearing autum colors it makes me happy! No black please, well black pants then hehe. Hahaha, me too!! wearing white bottoms in the winter is actually quite fashionable, we blend with the snow :p But I do not own white bottomw..hadeuhh makin lebar aja keliatannya. Kitsch kitchen is a very cute place even though there are several places in Amsterdam that are quite similar like it I like going to KK better maybe because they have a better display…I love this place!

  2. like banget foto yang cute corner. Berasa romantis ya. Dan kok ya somehow aku malah kepikiran sama film You’ve Got Mail. Hihihi rumah kalo warna putih macam rumah sakit ya

    • Kayaknya mereka cat sendiri deh dengan lacquer paint. tempatnya romantis bgt ndang, jd semacam roof terrace gitu tp kecil dan banyak tanamannya, cm kemarin liat pojokan ini pas minum kopi disana..ih romantiissss!!

      • keren yaa…
        pop…kartunya baru nyampe, nanti aku poto yaa. ahh aku terharuuuu kamu nulis kayak gitu πŸ™‚ berasa dapet temen lagi akuuuuuu
        makasih banyak ya Pop * peluk *

      • sama sama atuuh neng! gimana ya, kayaknya merasa senasib aja…manten baru, nikah sama makhluk “asing” hihihi jadi pas nulis apa yg dirasa aja yg ditulis..aku malah sedikit lupa lupa nulis apa kemarin itu. Sukur lah kalo udah samope & berkenan yah πŸ™‚ makasih ya pak pooss!!!

  3. hahaha.. iya ya? ternyata scandinavian sukanya nuansa putih2 gt… tp aku pun kyknya udh kebawa2 sekarang pie. kl liat warna2 ngejreng bawaannya pusing, bingung nyambunginnya.. :))

    • Aku tuh suka bgt ‘be sama scandinavian style, ya rumahnya ya sense of fashion nya .. duh sophisticated gimanaaa gt. Cuma dasarnya aku suka warna warni jadi pas diterapin di rumah..hihi..kok “kosong” bgt rasanya ya πŸ™‚ Ya udah lah..dipake di kamar tidur aja yg polos polos hihihi…

  4. Oppie kamu nanam hydragea?. Aq dari dulu pengen ngeringin nga bisa euy, pas kering ko jelek gitu, keriting. Ko orang lain bisa yaa ngeringin hydragea. Suka deh kebon tetanggamu seger lihatnya ijo-ijo πŸ˜€ .

    • Iya tetangga2 di sekitar kebun depannya bagus bagus, bermacam2 gaya nya jd suka bgt ngeliatnya πŸ™‚ Aku nyoba jg ngeringin (sengaja) dan gak gt keriting jadinya.

  5. Aduh, kitsch kitchen-nya sehr kitsch banget yaaa! *iyelah nama pun juga kitsch* hahaha..
    Btw gue suka tipe Skandinavian gitu, walo emang juga pasti gue templokin warna2 crong kesukaan gue hahaha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s